top of page

TamArkin syysyleiskokous ja Minipuurositsit 21.11.2023

Onko jo talvi? 

Tampereen Arkkitehtikillan sääntömääräinen syysyleiskokous pidetään tiistaina 21.11.2023 klo 17:15 yksikkömme betoniportailla. Laita kokous kalenteriisi ja tule paikalle vuoden tärkeimpään kokoukseen! Yleiskokouksen aiheina on uuden puheenjohtajan ja hallituksen valinta, toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2024 ja teekkarivaltuuston edustajien valinta. Lisäksi esityslistalla on uusia killan sääntöjä. 

Kokouksen esityslista, vuoden 2024 toimintasuunnitelma ja talousarvio on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Liitteet löytyvät myös killan viralliselta ilmoitustaululta. 

 HAE HALLITUKSEEN VIIMEISTÄÄN MAANANTAIN 13.11. AIKANA! 

Tämän kutsun ohella avaamme hallitushaun vuodelle 2024! Jos olet kiinnostunut killan toiminnasta, voit tutustua killan pesteihin esimerkiksi killan instagram sivuilla tai nykäisemällä nykyisiä toimijoita hihasta. Voit myös olla allekirjoittaneeseen yhteydessä ja kysyä kysymyksiä :) Lähetäthän vapaamuotoisen, kuvalla ja telegram nickillä varustetun, hakemuksen puheenjohtaja@tamark.fi otsikolla "Hallitustyrkky 2024". Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään maanantain 13.11. aikana! 

Hallitusehdokkaiden hakemukset julkaistaan seuraavana tiistaina, viikkoa ennen yleiskokousta, 14.11. kaikilla TamArkin kanavilla. 

Teekkarivaltuustoon valitaan syysyleiskokouksessa vuodeksi 2024 killasta kolme edustajaa ja heille 1-3 varaedustajaa. Edustajaksi haluavat voivat ilmoittaa kiinnostuksensa mielellään sähköpostitse puheenjohtaja@tamark.fi myös 13.11. mennessä tai aivan viimeistään ylkossa paikan päällä.   

 

MINIPUUROSITSIT! 

Ylkon jälkeen kokoontukaamme betoniaulassa MINIPUUROSITSIEN merkeissä. Näillä rennoilla pikkujoulusitseillä syödään hyvää JOULUPUUROA, metsästetään manteleita ja lauletaan sitsi- ja joululauluja yhdessä kilttien arkkariystävien! Jos haluat olla osa ennennäkemätöntä joulumieltä tai mielettömyyttä osallistu täysin ILMAISILLE MINIPUUROSITSEILLE! (Lisää tietoa tulossa lähempänä tapahtumaa) 

 

Tarkista hyvissä ajoin ennen syysylkoa, että olet killan jäsen, jotta sinulla on äänioikeus kokouksessa.  

Nähdään syysyleiskokouksessa!  

// 

 

General assembly of TamArk for it’s members is organized 21.11.2023 at concrete stairs starting at 17:15 (assembly in Finnish). After assembly there is Mini Porridge sitsis happening at Concrete lobby! More info of the Porridge sitsis will be shared closer to the event. 


Comments


bottom of page