top of page

ALUMNEILLE

Miten osallistun killan alumnitoimintaan?

Liittymällä alumnien sähköpostilistalle saat parhaiten tietoa alumneille tarkoitetusta toiminnasta! Listalle liitytään alla olevasta lomakkeesta. Listaa ei käytetä markkinointiin, vaan ainoastaan suoraan alumnitoimintaan liittyvään tiedotukseen.

Facebookista löytyy myös kaksi ryhmää, joista toinen on tarkoitettu vain alumneille ja toinen nykyisille ja entisille jäsenille. Kannattaa toki seurata kiltaa myös sosiaalisen median kanavissa, jotka löydät nettisivun alapalkista.

Mitä alumnitoiminta sisältää?

Killan alumnitoiminta sisältää mm. uutiskirjeitä, tiedotusta kaikille avoimista luennoista ja seminaareista sekä kutsuja killan järjestämiin tapahtumiin, kuten vuosijuhlille, arkkarisitseille ja wappupiknikille. Tulevaisuudessa alumniviestintä voi lisäksi kattaa someviestintää, vuosikurssien tapaamisia tai saunailtoja. Voit lähettää myös omat ehdotuksesi ja toiveesi killan alumnivastaavalle!

 

Kuka saa liittyä?
Alumnitoimintaan saavat osallistua kaikki Tampereelta arkkitehdiksi valmistuneet tai opiskelleet. Sähköpostilistalle ja alumniryhmään saa liittyä myös nykyiset maisterivaiheen opiskelijat.

Ideoita, kysymyksiä, ehdotuksia?

Killan nykyisen alumnivastaavan tavoitat osoitteesta alumnit@tamark.fi.

Liity alumnien sähköpostilistalle

Thanks for submitting!

Liittymällä listalle hyväksyt tietojesi käyttämisen alumnitoiminnan toteuttamiseksi. Rekisteriseloste.

bottom of page