top of page

Kevätyleiskokous 26.4.2021

Aurinkoista kevätviikkoa ja turvallista wappua arkkitehtiopiskelijoille!


Killan kevään yleiskokous järjestetään maanantaina 26.4.2021. Kokous järjestetään etätoteutuksella alla olevan linkin kautta. Kokouksella on kuitenkin oltava fyysinen sijainti ja se on Festian pieni sali eli FA032. Ei ole kuitenkaan suositeltavaa saapua itse paikalle eli käytetään tällä kertaa etäyhteyttä!


Etäkokouksen järjestämisen helpottamiseksi pyydetään osallistujia täyttämään osallistumiskaavake. Täyttäminen ei ole pakollista, mutta suositeltavaa perjantaihin 23.4. mennessä.


Yliopiston tilavarauksissa on koronatilanteen takia rajoituksia. Kokous ei saa kestää pidempään kuin klo 18 asti. Tutustuthan kokousaineistoon jo etukäteen (toimitetaan jäsenistön sähköpostiin).


Jotta voit osallistua kokoukseen, on sinun oltava killan jäsen. Muistathan siis maksaa tämän vuoden kiltamaksun. Muista, että maksussa saattaa mennä muutama arkipäivä.

Tilinumero: FI68 5731 6520 1746 59

Saaja: Tampereen arkkitehtikilta

Summa: 5,00 e

Viitenumero: 1009


Nykyisen poikkeuslain perusteella yleiskokoukseen voi valtuuttaa myös asiamiehen edustamaan itseään. Tällöin on muistettava, että molempien kiltamaksut on oltava maksettuina.


Kokouskäytäntöjä: Pidetään oma mikki ja kamera pois päältä. Puheenvuoroa pyydetään nostamalla kättä. Kannattaa päivittää mahdollinen kokoussovelluksen uusimpaan versioon, jotta reaktiot näkyvät oikein!


Liity etäkokoukseen täältä.

Comments


bottom of page