top of page

Ranta-excu

Arkkarien oma rankkaakin rankempi excursio on täällä taas. Tänä vuonna exculta on mahdollista jatkaa Kiltojen pikkujouluristeilylle! Tänä vuonnahan suuntaamme rannikolle... Excu alkaa torstaina 16.11. klo 08.00 Tampereelta. Matka jatkuu Jyväskylän, Noormarkun, Porin ja Turun kautta takaisin tuttuun ja turvalliseen: Hervantaan. Tänä vuonna ohjelmaamme kuuluu yritysvierailut Schaumannin ja Siggen arkkitehtitoimistoilla, Arkkitehtuurisina vierailukohteinamme ovat muun muassa Alvar Aalto museo, Voyage ja Villa Mairea. Exculla ei kuitenkaan unohdeta akateemisia pöytäjuhlia, sillä sitsaamme yhdessä Jyväskylän yliopiston ainejärjestön Corpuksen kanssa. Yöpymiset tapahtuvat siis Jyväskylässä, Porissa ja Turussa. Excursio kustantaa sinulle 35 euroa. Tähän pakettiin kuuluu bussikuljetukset, majoitukset, yritysvierailut, sitsit, Aalto museon sisäänpääsylippu, Villa Mairea ja haalarimerkki vuosimallia 2017. Uniikkia. Rankalle Ranta exculle ovat tervetulleita teekkarit ja teekkarihenkiset, mutta etusijalla ilmoittautuessa ovat arkkarit. Pysykää kuulolla!

***** The architectural excursion is back tougher than ever! This year it’s even possible to continue to Guild’s Pre-Christmas Cruise from the excursion! So this year we are heading to the coast... Excursion starts on Thursday November 16th at 08.00 o’clock. Our voyage continues through Jyväskylä, Noormarkku, Pori and Turku where it leads us back to well-known and safe Hervanta. This year our itinenary includes two company visits to architectural firms Schaumann and Sigge architects. Our architectural visit we have on Alvar Aalto museum, Voyage and Villa Mairea. We will have sitsit together with Corpus, which is a guild from University of Jyväskylä. Acommondation happens in Jyväskylä, Pori and Turku. Excursion will cost only 35 euros to you. This package includes the bus transportation, acommondatations, company visits, sitsit, ticket to Aalto museum, Villa Mairea and of course the unique badge of the excursion! The excursion is open for all teekkaris and teekkari minded people, but architect students get to be first in the sign up line. Stay tuned!

bottom of page