top of page

Toimaripestihaku on auki!

Eli julistetaan haettaviksi alla listatut raatipaikat. Uuden raadin halutaan koostuvan edustavasti 1.-3. vuosikurssin opiskelijoista ja joukkoon toivotaan myös kokeneempaa kalustoa maisterivaiheen opiskelijoista. Jos et löydä itsellesi listalta mielenkiintoista hommaa, mutta haluaisit ojentaa auttavan kätesi, ehdota uutta pestiä itsellesi! Kaikki hyvät ideat huomioidaan!


Hakuaika: 11.12.-29.12.2020


Yritystoimihenkilö – Yritysvastaavan auttava käsi, ja he yhdessä pitävät huolta hyvästä yritysyhteistyöstä.


AD – Huolehtii kiltamme graafisesta ilmeestä taittamalla esimerkiksi kiltamme tapahtumajulisteita.

Tapahtumatoimihenkilö x2- Auttaa tapahtumavastaavaa järjestämään kiltamme moninaisia tapahtumia.


Emännän apu – On emännän vasen käsi ja yhdessä huolehtivat kiltakeittiöstä ja järjestävät naposteltavaa killan tapahtumiin.


Isännän apu – On isännän vasen käsi ja yhteisvoimin vastaavat kiltahuoneemme ja killan pajan kehittämisestä ja toimivuudesta.

Fuksivastaava – Organisoi fuksitoimintaa yhdessä fuksikapteenin kanssa.


KV-kapteeni – Huolehtii koulutusohjelmamme kansainvälisistä opiskelijoista mm. varmistamalla, että informaatio tavoittaa myös heidät.


KV-vastaava – Organisoi kv-toimintaa yhdessä kv-kapteenin kanssa.


Liikuntavastaava – Havahduttaa pölyn päällystämät arkkarit piirustussaleilta ja cad-luokkasta liikkumaan; informoi killan liikuntavuoroista sekä muista akateemisista liikuntatempauksista.


Lukkari - Nostattaa arkkari- ja teekkarihenkeä laulattamalla yleisöä akateemisissa pöytäjuhlissa. Lukkarin tehtävän voi helposti yhdistää muiden raatitehtävien kanssa eli lisää se rohkeasti hakemukseesi!


Päätoimittaja – Vastaa kiltamme oman Lagerstammsbladet-lehden toimittamisesta.

Valokuvaaja – taltioi ikimuistoiset arkkarimuistot erinäisistä tapahtumista ja laittaa kuvat julkaisukuntoon.


Alumnivastaava – Kehittää ja ylläpitää suhteita tutkinto-ohjelmastamme valmistuneisiin arkkitehteihin.

TEK- ja SAFA-vastaava – Ylläpitää kiltamme suhteita tärkeisiin ammattiliittoihimme.


Some-vastaava – Ylläpitää kiltamme WWW-, Facebook- ja Instagram-sivuja päivittäen tietoa arkkarimielisistä tapahtumista ja kiltamme kuulumisista.


Tiedotusvastaava – Huolehtii killan tiedotuksesta mm. viikkokirjeen muodossa sekä moderoi sähköpostilistoja.


Tuotevastaava - Vastaa myytävistä tuotteistamme, kuten haalarimerkeistä ja muista kiltatuotteista.


Vihervastaava –Vastaa killan kestävän kehityksen strategiasta ja killan viherkasvien hyvinvoinnista.


Excu-vastaava, joka järjestää ja suunnittelee killan ekskursiot, esimerkiksi Rankka-XQ:n ja pienempiä eskursioita, haetaan myöhemmin kevätkaudella mukaan raatiin, mikäli ekskutoiminta mahdollistuu. Ja näinhän käy! Raatilaisista pyritään näiden pestien lisäksi koostamaan uusi yhdenvertaisuustoimikunta, joka tarkastaa killan yhdenvertaisuuskäytäntöjä vuoden aikana.


Hakemuksesi raatiin voit osoittaa uudelle hallitukselle, joka järjestelee pestipaikat kuntoon heti ensitöikseen vuoden alussa. Laita muutamalla rivillä lyhyt hakemus osoitteeseen markus.lehtonen(a)tuni.fi. Kysyä voit osoitteessa @vvmale.


Raatipestien yhteydessä haemme myös 2 varsinaista ja 2 varajäsentä, arkkitehtuurin tutkinto-ohjelman suunnitteluryhmään.


Suunnitteluryhmässä pohditaan tutkinnon kehittämistä ja päätetään tutkintoa koskevista asioista kuten opetustarjonnasta. Ryhmä on oiva paikka päästä vaikuttamaan tutkinnon rakenteeseen ja tulevaisuuteen. Ryhmä kokoustaa kerran kuukaudessa, joten se ei vaadi huimaa sitoutumista. Olisi hienoa jos halukkaita jäseniä löytyisi eri vuosikursseilta, näin saisimme kattavan edustuksen. Lisätietoja saa väistyvältä kopolta @ottohaarala.


Comments


bottom of page