top of page

Hae tuutoriksi!

Opintojen aloittaminen voi olla uudelle opiskelijalle hämmentävä ja hektinen kokemus. Ensiaskeleet opiskelijakulttuurin, uusien kampusten ja akateemisten käytäntöjen maailmassa pistävät helposti pään pyörälle, mutta onneksi fuksin tukena on opiskelijatuutori. Jos haluat olla mukana auttamassa uusia opiskelijoita osaksi yhteisöämme, lue alta lisää!


Yliopiston kansallinen, eli suomenkielisten tutkinto-ohjelmien, tuutorihaku syksylle 2021 on auennut. Hakuaika on 1.2.-14.2. ja hakemaan pääset täyttämällä lomakkeen TREYn sivuilla osoitteessa trey.fi/tuutorointi (https://trey.fi/yhteiso/tuutorointi). Kaikki Tampereen yliopiston tuutorit haetaan yhteisellä hakulomakkeella. Hakuajan päätteeksi ainejärjestöt ja killat tekevät tuutorivalinnat yhdessä tutkinto-ohjelmien kanssa helmikuun loppuun mennessä.


Valittujen opiskelijatuutorien odotetaan osallistuvan yhteisiin tuutorikoulutuksiin, jotka järjestetään huhtikuun alkupuolella etätoteutuksina. Koulutuksissa käsitellään muun muassa tuutorin roolia, pienryhmän ohjaamista sekä yhdenvertaisuusteemoja.


Seuraathan sähköpostiasi hakuajan jälkeen, sillä osa ainejärjestöistä/tutkinto-ohjelmista haastattelee hakijoitaan. Valitut tuutorit lisätään yhteiselle sähköpostilistalle, jonka kautta välitetään tietoa esimerkiksi tulevista koulutuksista. Syksyn 2021 orientaatiojakso alkaa 23.8., jolloin kaikkien tuutoreiden odotetaan olevan Tampereella tapaamassa uusia opiskelijoita. Seuraamme koronavirustilannetta läpi kevään ja kesän, ja pidämme tuutorit ajan tasalla sen vaikutuksista tuutoroinnin toteuttamiseen.


Jos sinulla on kysyttävää tuutorihausta tai hakulomakkeesta, ole yhteydessä TREYn tuutorointisektoriin (tuutorointi@trey.fi).


Tule mukaan auttamaan fukseja ja oppimaan uutta!

Comments


bottom of page