top of page

KOPO is the new BLACK

Kiinnostaako sinua kehittää omaa arkkitehtikoulutustamme ja osallistua tulevan tutkintouudistuksen suunnitteluun?

Perustutkinto-ohjelman suunnitteluryhmään aukeaa kolme opiskelijaedustajapaikkaa, ja suunnitteluryhmässä pääset keskustelemaan henkilökuntamme kanssa opintojemme konkreettisista sisällöistä! Hallopedina eli hallinnon opiskelijaedustajana pääset tuomaan opiskelijoiden ääntä kuuluviin, joten edustajalta kaivataan lähinnä vuorovaikutustaitoja sekä innokkuutta kehittää koulutustamme myös Tampere3:a silmällä pitäen. Kyseinen ryhmä kokoustaa noin kerran kuukaudessa, ja kausi kestää vuoden 2018 loppuun saakka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen verna.hahtola@student.tut.fi 4.2. mennessä! Killan hallitus tekee ehdotukset valittavista hallopedeista ylioppilaskunnan hallitukselle, joka tekee virallisen päätöksen helmikuun aikana.

Lisätietoja hallopedina toimimisesta löydät killan sekä ylioppilaskunnan sivuilta: https://www.tamark.fi/hallopedit ja https://ttyy.fi/ylioppilaskunta/edunvalvonta/vaikutuselimet/halloped/

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää!

bottom of page