top of page

5.10. Kierrätetty linnunkoti -paja

*In English below*

Rakennustyömailla on usein jonkin asteista jätettä, joka on usein ylijäämämateriaalia. Tampereen Arkkitehtikillan opiskelijat ja TAD ry ovat päättäneet hyötykäyttää näitä rakennusjätteitä lintujen kotien rakentamiseen. Tapahtuma järjestetään TAD ry pop-up keskuksessa, TAD-keskus, Finlaysonilla. Keskuksen osoite on Satakunnankatu 18, TR54.

Tapahtumapaikalla on valmiina työskentelyyn tarvittavat välineet, ja tietysti itse rakennusmateriaali. Materiaalit on kerätty eri rakennustyömailta, joten niiden määrät ovat erittäin satunnaisia. Tule siis ensimmäisten joukossa luovasti keksimään uusia tyylejä linnunpöntöille kierrätysmateriaaleista.

Tapahtumassa noudatetaan THL:n antamia suosituksia ja ohjeita oikeaoppiseen pandemiakäyttäytymiseen. Pidetään turvavälit rakennellessa, muistetaan käyttää käsidesiä ennen ja jälkeen tapahtuman, sekä tuothan halutessasi oman kasvomaskin tapahtumaan. Suosittelemme myös työkäsineitä, ja näin toivottavasti säästytään isoimmilta haavoilta sekä käsikontakteilta.

MITÄ: LINNUNPÖNTTÖJEN RAKENTAMISTA

MISSÄ: TAD-KESKUS POP-UP, FINLAYSON TR54

MILLOIN: MA 5.10. KLO. 16-18

MITEN: KAVERIN KANSSA


…........

BIRD HOUSE WORKSHOP

On Monday October 5th there’s a Bird House workshop by TamArk and TAD ry. We will use excess materials from construction sites for building the bird houses. Tools and recycled materials will be given but own work gloves are recommended. You can also bring your own face mask! Let’s keep some distance while working and use hand sanitizer to keep the event safe for everyone.

WHAT: Bird House workshop

WHERE: TAD-centre POP-UP, Finlayson TR54

WHEN: On Monday 5.10. at 16-18

HOW: With a friend!

Commentaires


bottom of page