top of page

20.1 Haalarietäsitsit

Pikkulinnut ovat laulaneet, että TamArkin fuksit ovat saaneet haalarinsa... No tämähän tarkoittaa sitä, että ne kuuluisat iloisen mustat täytyy korkata! Haalarisaunan tuoksuisilla haalarietäsitseillä fuksit ja tuutorit (miksei muutkin arkkarit) kokoontuvat taas pienin porukoin omiin koteihin syömään, juomaan, laulamaan ja vastaamaan seren antamiin haasteisiin ja kilpailuihin. Tärkeintä on laittaa uunituore touhupuku ylpeydellä päälle!


Ilmoittautuminen: Ilmoittauduthan huolella! Ilmoittautua voi joukkueena (max 10!!) tai yksin. Ilmossa voi tarjota haluamalleen määrälle ihmisiä myös sitsauspaikan. Me hoidamme tarvittaessa pienten tiimien ja yksin ilmoittautuneiden yhdistelyn, mutta toki on suotavaa kysellä kavereilta jo ensin, mahtuuko mukaan. Ilmoittautumisen päätyttyä luomme sitseille telegramiin oman chatin, jossa kerrotaan lopulliset joukkueet ja jaetaan kaikki lisäinfot. Telegram toimii tärkeänä osana myös sitsien aikana.Ilmoittautuminen haalarisitseille 20.1. on alkanut!

Ilmo SEURUEILLE: https://forms.gle/nUM8QnZ676sY39bu8 Ilmo YKSIN ILMOITTAUTUVILLE: https://forms.gle/K4phnWWHTaTYXYbJ7

Ilmoittauduthan 18.1. mennessä.Sitsejä varten tarvitset:

-HAALARIT!

-Sitsausjoukkueen, joista yhden luona sitsataan

-Tietokone hyvällä internetyhteydellä, sekä telegram-sovellus. Sitsien aikana on teams kanava auki, ja sen kautta täytyy pystyä puhumaan ja kuulemaan.

-Ruokaa ja juomaa (perinteisesti sitseillä nautitaan vettä, olut/siideri, viiniä, jotain kirkasta ja jallu/likööri tai holittomat korvaavat).

-RasputHinta: tapahtumaan osallistuminen ei maksa mitään, mutta taloittain kulujen jakaminen on suotavaa.

Comments


bottom of page