top of page

Acerca de

facebook banneri.jpg

TamArkin 52. vuosijuhla

Nyt on aika muistella menneitä ja kaivaa esiin kaikista parhaimmat vintagelöydöt – ne aarteet. Tule kanssamme juhlimaan Tampereen Arkkitehtikillan 52. vuosijuhlia perjantaina 4.3.2022!

Pääjuhlaa vietetään Aleksanterin koululla osoitteessa Hallituskatu 26 alkaen klo 18. Juhlat jatkuvat arkkariartistien tahdittamana yömyöhään vielä toistaiseksi salassa pidettävässä paikassa.

Pukukoodina on juhlapuku tai tumma puku akateemisin kunniamerkein. Halutessasi voit viimeistellä asusi vintage-aartein!

 

Lauantain silliaamiaista nautitaan Teekkarisaunalla klo 12 eteenpäin.

 

Yleinen ilmoittautuminen vuosijuhlille aukeaa 7.2. kello 12 ja päättyy 15.2. Illalliskortin hinta on 70 euroa, jonka lisäksi valmistuneet voivat maksaa 10 euron kannatusmaksun. Illalliskortti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kutsuvieraiden cocktail-tilaisuus alkaa kello 16 pääjuhlapaikalla. Kutsuvieraiden ilmoittautuminen on auki ja päättyy lauantaina 5.2.

 

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen saatamme joutua reagoimaan muuttuviin kokoontumisrajoituksiin nopeallakin aikataululla. Mikäli juhlat joudutaan perumaan, hyvitämme illalliskortin hinnan. Toivomme kuitenkin, että pääsisimme vihdoin yhdessä juhlistamaan kiltaamme!

bottom of page