Liikuteltava esiintymislava Vuolteentorille

May 20, 2019

 

 

 

Tampereen arkkitehtikilta sekä Tampereen kaupunki järjestävät yhdessä osana killan juhlavuotta ja keskustan elävöittämishanketta ideakilpailun kevytrakenteisesta esiintymislavasta Vuolteentorille. Liikuteltavaa lavaa hyödynnetään erilaisissa tapahtumissa. Voittajaehdotus toteutetaan talkootyönä opiskelijavoimin vuoden 2019 aikana. Kaupunki toimii projektin mahdollistajana ja lunastaa valmiin lavan käyttöönsä. Kilpailuaika on 20.5.2019 - 19.6.2019. Ohessa linkki kilpailumateriaaliin 

https://tuni-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/jesse_kitinoja_tuni_fi/EvMHyV9y5HJOjNTmnG31MO0BsPnL0tEV8l-bGKYpWZ_J3Q?e=uvQzKl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Tampereen Arkkitehtikilta
Korkeakoulunkatu 5
33720 Tampere

  • Facebook - Black Circle
  • email_edited
  • Instagram - Black Circle

Ⓒ 2019 Tampereen Arkkitehtikilta. All rights reserved.