KOPOKUULUMISIA

December 7, 2018

 

 

Vaikka vuosi lähenee loppuaan, paljon on ehtinyt tapahtua myös koporintamalla! Alasalit tullaan uudistamaan laitoksen käytöstä poistuvilla kalusteilla, ja siirtymistä uuteen yliopistoon on valmisteltu tapaamalla uutta dekaaniamme.


 


Although the end of the year and the holidays are getting closer, there has been a lot og going on in the guild and educational affairs! The drawing halls will get a new look in January, and the guild arranged a meeting with our new dean.

 

 

#iloisenmustaakopoa #kopoisthenewblack #arkkarit

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Tampereen Arkkitehtikilta
Korkeakoulunkatu 5
33720 Tampere

  • Facebook - Black Circle
  • email_edited
  • Instagram - Black Circle

Ⓒ 2019 Tampereen Arkkitehtikilta. All rights reserved.