top of page

Vuosijuhlista

Vuosijuhlat koostuvat avajaisista, pääjuhlasta, jatkoista ja silliaamiaisesta. Avajaisissa kurkistamme tekeillä olevaan historiikkilyhytelokuvaan uunituoreen trailerin siivittämänä ja ihailemme viime syyskuusta asti yhdessä rakentamaamme Himmelimeri-nimistä yhteisötaideteosta.

Pääjuhlan aikana nautimme kolmen ruokalajin illallisen, jonka kruunaa 50-vuotisjuhlamme kunniaksi suunniteltu jälkiruoka.

Lisäksi kuulemme juhlavieraidemme puheita ja sitsailemme seremoniamestarimme johdolla. Jatkoille pyörähtelemme paritanssin saattelemana. Illan ja aamuyön musiikkitarjonnasta vastaa mitä mainioin kattaus eri aikakausien arkkaribändejä ja -esiintyjiä. Luvassa on myös jotain, mitä kukaan ei ole kuullut / kokenut aiemmin! Sunnuntain sillisaamiainen tarjoillaan Hervannan kampuksen bommarissa. 

Pukukoodina on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. 
 

Illalliskortin hinta on 100 euroa opiskelijalta ja 130 euroa valmistuneelta. 
Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 3.2. klo 12. Opiskelijoille ja alumneille on omat kiintiöt, ja lisäksi on mahdollista ostaa kannatuslippu. Paikkoja vapautuu myöhemmin, mikäli kiintiöt eivät täyty. Ilmoittautuminen tapahtuu Kide.appissa, johon on kirjauduttava ennen ilmoittautumista. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.  

julistepohja kuvio.png

YHTEISKULJETUKSET


Siirrymme yhteiskuljetuksella vuosijuhlien pääjuhlapaikalle Kuivaamoon. 
Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita kummasta noutopisteestä on helpointa nousta kyytiin. Bussien noutopaikkoina ovat Rautatienkadun varsi (autohallin seinusta) ja Keskustori (Vanhan kirkon edusta). 

HIMMELIMERI-TYÖPAJA


Viimeinen himmelimeri-työpaja järjestetään Hervannan kampuksen betoniportailla tiistaina 4.2.2020 klo 18 alkaen! Vielä ehdit mukaan! Mitä enemmän meitä, sitä isompi meri – yhteisö. Päheimpiä himmeleitä maalataan uv-maaleilla! 

APUKÄSIÄ?


Olet mitä tervetullein auttamaan vuosijuhlien ja juhlaviikon valmisteluissa! Yhteiset talkoot järjestetään perjantaina 6.3. klo 10.00 alkaen Kuivaamolla. Myös muuta apua otetaan ilomielin vastaan! Nakkilaiseksi voit ilmoittautua lomakkeella 

https://tinyurl.com/qkt6qob

bottom of page